Form och funktion – och lek!

Alla våra dockskåp utgår från samma tanke – att leklusten finns i detaljerna. Det gäller så klart även möbler och inredning. Vi var till exempel först i världen med att installera elektrisk belysning i våra dockskåp!

Dockskåp med design av riktiga inredningsarkitekter

Beban Nord och Ann Morsing heter arkitekterna från Box Design som gett form åt flera av våra dockskåp t ex Lundby Holiday (Stockholm) och renoverat Lundby Classic och Lundby Premium (Småland).

”Det började med att vi fick en förfrågan om att rita ett modernt dockskåp, vilket resulterade i Lundby Stockholm. Det var ett både roligt och annorlunda jobb och ett helt nytt format”, säger Beban.

Beban och Ann är inredningsarkitekter och produktformgivare och designar vanligtvis inredningar till butiker, offentliga miljöer, kontor och andra lokaler.

Box Design är också ansvariga för flera renoveringar och uppdateringar av husen. Samarbetet fortskrider, och Beban och Ann uppskattar dess former: att träffas ofta, bolla idéer, och använda sina egna och varandras barn som expertpanel när det kommer till att testa nya pilotprodukter.

boxdesign_FOTO

boxdesign.se

 

Kreativa Karin – skaparen av Lundby Creative
Bakom designen i dockskåpet Lundby Creative står Kreativa Karin. Kreativa Karin är en riktig proffspysslare. Och det är just vad som behövs när man vill göra ett kreativt och lekfullt dockskåp, fullt av möjligheter för eget skapande. Karin har alltid gillat dockskåp och hade många idéer för hur hon ville skapa ett nytt och spännande hus.
Se mer av Lundby Creative

creative-kreativa

kreativakarin.com

 

Klassiska tapeter i miniformat

I dockskåpen Lundby Classic och Lundby Premium pryds väggarna av miniversioner av klassiska tapeter från Sandberg Wallpaper.

sandbergwallpaper.se

 

Först med el i dockskåp

Alla våra dockskåp utgår från samma tanke – att leklusten finns i detaljerna. Det gäller så klart även möbler och inredning. Vi var till exempel först i världen med att installera elektrisk belysning i våra dockskåp!

Alla Lundby dockskåp är tillverkade av tålig plast som är fri från miljöfarliga mjukgörare och andra oönskade ämnen. Valet av plast som material har gjort det möjligt att bygga in el på ett säkert sätt. Dockskåpen är förberedda för belysning. Koppla in elen genom att ansluta en Lundby spänningsomvandlare till huset. Att sätta ljus i sitt hus är både roligt och stämningsskapande. Du kan koppla in upp till 36 ljuspunkter och ge ännu mer liv åt ditt dockskåp.

Lundby eltillbehör får endast användas i Lundby dockskåp tillsammans med Lundby spänningsomvandlare.