Premium
ProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProdukt

      Produktbilder

      Inspirationsbilder

PREMIUM DOCKSKÅP

60102000

Med Lundby Premium har du tillgång till allt du kan tänkas behöva till ditt dockskåp! Alla rum är förberedda för el och när du köper ditt hus får du även en fjärrkontroll så du kan tända och släcka varje rum för sig. Detta härliga hus har en öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Med hjälp av alla roliga möbler och tillbehör till dockskåpet kan du skapa din egen drömvärld! Vilka bor i ditt hus? Och vad brukar de hitta på? Låt fantasin ta dig med på ett äventyr i dockskåpets miniatyrvärld. Huset kan lätt byggas ut med ytterligare en våning och en sommarträdgård. Fönstren och balkongdörren går att öppna. Eltillbehören kopplar du in med hjälp av Lundby Spänningsomvandlare. Belysningen är verkligen pricken över i, det är en alldeles speciell känsla att tända upp i dockskåpet.

Teknisk information

Storlek: 750x260x390 mm

Lämplig från: 4+

Monteringsbeskrivning

Vi visar återförsäljare som köpt in denna produkt under senaste tiden, för att i så hög grad som möjligt tipsa dig om vilka som har den i lager.

Välj typ av butik:

Butik Webbutik
babyland.se Webbutik
Stor & Liten Webbutik
Busbjörnen Webbutik
EUROTOYS.DK Webbutik
Jollyroom.se Webbutik
lekmer.se Webbutik
Shopping4net.se Webbutik

KidsCool Shop

EDILIO PARODI s.n.c, Lundby distributor

Eko

Nk-Leksaker

Lekia

Gränslöst

Leksakslagret

Lekia

Olles leksaker

Lekia

Kalmar Lek & Hobby

Leksakshuset

Extra Toys

LEKSAKSLAGRET

Lekhörnan

TORGBODEN

Eko Västerås

Lekia Kristianstad

Leikerommet

Sagoland

Beginners

Lekia i Söderhamn

Lekia/Babya Gävle

Lekit

RINGO EMFI LEKER NAMSOS

DILLEN

Design av riktiga inredningsarkitekter

Ann Morsing och Beban Nord är designerduon som ritar flera av de möbler och saker som pryder ditt dockskåp. Bland annat har de ritat huset Holiday och helrenoverat modellen Premium till hur det ser ut idag samt tidigare versioner av huset Småland.

Till vardags är de arkitekter och möbeldesigners för butiker, kontor och andra typer av lokaler. Men då och då designar de för miniformat – dockskåp!
-Det är väldigt roligt att göra dockskåp. Vi tar fram idéerna tillsammans. Då lever vi oss verkligen in i dockorna och deras liv. Vad gör de om dagarna? Och hur vill de ha det hemma? berättar de.

Är det stor skillnad mellan att göra dockskåpsmöbler och att göra ”riktiga” möbler?
-Att ta fram idéer och skissa fungerar likadant, men sedan är det stor skillnad när man ska ta fram själva produkten. Möbler till vuxna ska hålla att sitta på, dockskåpsmöblerna ska hålla att leka med, berättar de.

Design av riktiga inredningsarkitekter

Inspiration i dockskåpet!

Video

Design på tapeten

I dockskåpen Lundby Classic och Lundby Premium pryds väggarna av miniversioner av klassiska tapeter från Sandberg Wallpaper. Designern Hanna Wendelbo-Hansson står bakom många av dem.

Hanna, hur är det att se Sandbergs tapeter i dockskåpsformat?
– Jättekul! Ibland jobbar vi med enkla små modeller där väggarna är dekorerade med tapeterna förminskade i skala, bara för att få känna på hur upplevelsen blir i ett rum, så det här är ett liknande experiment.

Största utmaningen?
– Att hitta skalan och förhållandet mellan docka och rum eller människa och rum!

Vad är det bästa med att leka med dockskåp?
– I dockskåpet får man blomma ut i sina inredningsdrömmar och göra scenografi och små världar till sina uppdiktade karaktärer, inga begränsningar alls!

Vilka av dina tapeter passar bäst i dockhus?
– De riktigt kraftigt mönstrade gör sig bäst i det lilla formatet. Det kan vara kul att verkligen markera de olika rummen genom olika mönster.

Hade också ett dockskåp som liten?
– Ja, ett jättefint hemmasnickrat, men min högsta dröm var ett från Lundby, som grannflickan hade..

Design på tapeten