Lundby Life
Ett dockskåp med alla de rätta detaljerna

599 kr

Köp

Köp produkten direkt i vår webbshop mickiandfriends.se

Öppningsbara dörrar

Vänd väggarna och få nya tapeter

Batteridriven belysning

Skapa din egen drömvärld

I dockskåpet Lundby Life skapar du ett hem helt utan begränsningar. Till alla inredningsintresserade glädje, kan bakväggarna på bottenvåningen vändas, så att du kan byta från en designtapet från Sandberg Wallpaper till en annan.

Du kan sätta batteridriven LED-belysning i hela huset, med ett obegränsat antal ljuspunkter i dockskåpet. Lamporna tänds med ett enkelt klick och släcks per automatik – praktiskt för den lilla dockfamiljen som somnar innan de hunnit släcka alla lampor!

LUNDBY LIFE DOCKSKÅP

60102100

Med dockskåpet Lundby Life har du allt du kan tänkas behöva för att skapa din egen drömvärld! Det här lekfulla dockhuset har en öppen planlösning, vackra tapeter från Sandberg Wallpaper och dörrar målade i olika lekfulla färger. Inred som du själv vill med trappan, lamporna och alla andra lekfulla tillbehören som finns till Lundby. När du tänder de batteridrivna LED-lamporna blir det här mysiga huset något alldeles speciellt! Vem bor i ditt hus? Och vad tycker de om att göra? I dockskåpet Lundby Life kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och du får då en snygg fondvägg i rummen på bottenplanet. Du kan också lätt bygga ut ditt hus med hjälp av dockskåpsmodulerna Lundby Room, så att hela dockskåpsfamiljen får rum. Möbler och dockskåp köpes separat. Endast batteridriven LED belysning fungerar i detta skåp.

Teknisk information

Storlek: 700x260x390 mm

Lämplig från: 4+

Monteringsbeskrivning

Vi visar återförsäljare som köpt in denna produkt under senaste tiden, för att i så hög grad som möjligt tipsa dig om vilka som har den i lager.

ProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProdukt

    Produktbilder

    Inspirationsbilder

Läs vårt magazine

Vill dockorna i ditt dockskåp bo i ett hus eller en lägenhet? Eller kanske skulle de gilla en skola eller en sommarstuga? Vad de är behöver – eller vad du än vill ha – hittar du all inspiration i vårt magasin Lundby World. Här hittar du vårt sortiment tillsammans med inspiration och pyssel till ditt dockskåp.

Läs Lundby World
Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop