Holiday
ProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProdukt

      Produktbilder

      Inspirationsbilder

HOLIDAY DOCKSKÅP

60903200

Lundby Holiday är dockskåpet för dig som älskar sommar och sol! Här finns en stor takterrass för härliga grillkvällar och en utdragbar låda med mosaikmönstrad pool för lata dagar i solen. Ett riktigt sommarhus! Huset har en öppen planlösning och gott om plats för lek. Alla rum är förberedda för el som du kopplar in med hjälp av Lundby Spänningsomvandlare. Det finns flera tillbehör som ger ljus i dockskåpet, det är en alldeles speciell känsla att tända upp för dockorna i det lilla huset.

Teknisk information

Storlek: 620x420x470 mm

Lämplig från: 4+

Monteringsbeskrivning

Vi visar återförsäljare som köpt in denna produkt under senaste tiden, för att i så hög grad som möjligt tipsa dig om vilka som har den i lager.

Välj typ av butik:

Butik Webbutik
Stor & Liten Webbutik
babyland.se Webbutik
Jollyroom.se Webbutik

KidsCool Shop

Leklust/Barnens Hus

Lekia

EDILIO PARODI s.n.c, Lundby distributor

Leksakslagret

Lekit/Babyproffsen

Lekesenteret Fagernes A/S

HILLESTAD LEKER A/S

Lekia Strömstad

Filip och Filippa

Leksakshuset

Design av riktiga inredningsarkitekter

Ann Morsing och Beban Nord är designerduon som ritar flera av de möbler och saker som pryder ditt dockskåp. Bland annat har de ritat huset Holiday och helrenoverat modellen Premium till hur det ser ut idag samt tidigare versioner av huset Småland.

Till vardags är de arkitekter och möbeldesigners för butiker, kontor och andra typer av lokaler. Men då och då designar de för miniformat – dockskåp!

-Det är väldigt roligt att göra dockskåp. Vi tar fram idéerna tillsammans. Då lever vi oss verkligen in i dockorna och deras liv. Vad gör de om dagarna? Och hur vill de ha det hemma? berättar de.

Är det stor skillnad mellan att göra dockskåpsmöbler och att göra ”riktiga” möbler?
-Att ta fram idéer och skissa fungerar likadant, men sedan är det stor skillnad när man ska ta fram själva produkten. Möbler till vuxna ska hålla att sitta på, dockskåpsmöblerna ska hålla att leka med, berättar de.

Design av riktiga inredningsarkitekter