Lundby Creative
Plats för kreativitet i dockskåpet

499 kr

Köp

Köp produkten direkt i vår webbshop mickiandfriends.se

Utbytbara bakväggar

Dekorera med roliga stickers

Lek i dockhuset från två håll

Din kreativitet i centrum

Tapeterna i dockskåpet Lundby Creative är designade av Kreativa Karin som är en riktig proffspysslare. Och det är just vad som behövs när man vill göra ett kreativt och lekfullt dockskåp, fullt av möjligheter för eget skapande.

Vad gillar du själv bäst med Lundby Creative?

– Jag är väldigt nöjd med att man så lätt kan ändra om i huset, att barnen själva får vara med och välja vilka väggar man vill ha, att kunna flytta runt de olika klistermärkena, det gör huset levande. Sedan tycker jag att det är himla snyggt också, det får gärna stå framme och inbjuda till lek.

CREATIVE DOCKSKÅP

60101800

Välkommen hem till dockskåpet Lundby Creative - ett lekfullt hus för fantasifull lek! I det här dockskåpet står din egen kreativitet i centrum. Här finns gott om plats för dina egna idéer, inredning och pyssel. Hur vill du ha det? Och vilka bor i ditt dockskåp? I dockskåpet Lundby Creative kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och får då nya tapeter i rummen på bottenplanet. Du får också ett ark med roliga stickers som du själv kan dekorera ditt hus med. De går lätt att både fästa och flytta så du lätt kan ändra om i ditt eget hus. Tapeterna är designade av Kreativa Karin som älskar pyssel. De går i ljusa pastellfärger och lekfulla mönster. Möbler och dockor säljs separat.

Teknisk information

Storlek: 700x260x390 mm

Lämplig från: 3+

Monteringsbeskrivning

Vi visar återförsäljare som köpt in denna produkt under senaste tiden, för att i så hög grad som möjligt tipsa dig om vilka som har den i lager.

ProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProdukt

    Produktbilder

    Inspirationsbilder

Läs vårt magazine

Vill dockorna i ditt dockskåp bo i ett hus eller en lägenhet? Eller kanske skulle de gilla en skola eller en sommarstuga? Vad de är behöver – eller vad du än vill ha – hittar du all inspiration i vårt magasin Lundby World. Här hittar du vårt sortiment tillsammans med inspiration och pyssel till ditt dockskåp.

Läs Lundby World
Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop