Creative
ProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProduktProdukt

      Produktbilder

      Inspirationsbilder

CREATIVE DOCKSKÅP

60101800

Välkommen hem till dockskåpet Lundby Creative - ett lekfullt hus för fantasifull lek! I det här dockskåpet står din egen kreativitet i centrum. Här finns gott om plats för dina egna idéer, inredning och pyssel. Hur vill du ha det? Och vilka bor i ditt dockskåp? I dockskåpet Lundby Creative kan du ta bort bakväggarna och på så vis leka i huset från två håll. Bakväggarna i de två nedersta rummen kan du vända och får då nya tapeter i rummen på bottenplanet. Du får också ett ark med roliga stickers som du själv kan dekorera ditt hus med. De går lätt att både fästa och flytta så du lätt kan ändra om i ditt eget hus. Tapeterna är designade av Kreativa Karin som älskar pyssel. De går i ljusa pastellfärger och lekfulla mönster. Möbler och dockor säljs separat.

Teknisk information

Storlek: 700x260x390 mm

Lämplig från: 3+

Monteringsbeskrivning

Vi visar återförsäljare som köpt in denna produkt under senaste tiden, för att i så hög grad som möjligt tipsa dig om vilka som har den i lager.

Välj typ av butik:

Butik Webbutik
Jollyroom.se Webbutik
lekmer.se Webbutik
Nilou.se
Shopping4net.se Webbutik
toysrus.se Webbutik

GEKÅS I ULLARED AB

BO OHLSSON AB

LASSES LEKSAKER AB

Leklust/Barnens Hus

KidsCool Shop

Leklust Västerås

Weda Lek

MORA LEK & HOBBY AB

LEKSTUGAN AB

Barnens Land

Leklust

Leklust, Nallens Leksaker

Leklust, Albins Leksaker

CITY GROSS KUNGENS KURVA

Leklust, Citylek

SMÅLÄNNINGEN CJA AB

Filip och Filippa

Lekhuset

Olles leksaker

Beginners

Lekplaneten

ELONS LEKSAKER AB

HÅKANS LEKSAKER

LILLA LEKSTUGAN

Leksakslagret

Malmö Mobilia

Lekstugan

DILLEN

Fröknarna bus

GNESTA FÄRGHUS AB

Bergers

DINOMIN LEK & BABY AB

Lekia/Leksakshuset

Eko Västerås

Lekia Kristianstad

SPADER 2 AB

GEBR. SIMON, Lundby distributor

Lek och Hobby

OHLSSONS BASAR & BOSÄTTNING

Expo Lek & Baby

BÖRJES VARUHUS AB

ÄLVLEKEN I GÖTEBORG AB

Sunne bazaren

Sigge Olofssons

CITY GROSS HÖÖR

Lekhörnan

Jättekul i Lund

Leksakslagret

BRUHNS BARNVAGNAR AB

Leklådan

 Allservice AS

Lekesenteret Fagernes A/S

LEIKEHUSET

Extra Leker Krokstad A/S

Lekia

Lekia

BABYPROFFSEN

Mys Pys

Kreativa Karin – skaparen av Lundby Creative

Kreativa Karin är en riktig proffspysslare. Och det är just vad som behövs när man vill göra ett kreativt och lekfullt dockskåp, fullt av möjligheter för eget skapande. Karin har alltid gillat dockskåp och hade många idéer för hur hon ville skapa ett nytt och spännande hus.

-Jag älskar ju att renovera och inreda dockskåp, i dagsläget har vi fem dockskåp från olika tidsepoker hemma, jag och min dotter gör ofta små prylar till skåpen, det är roligt att få bygga och fixa grejer själv. Att jag har fått designa ett riktigt Lundby dockskåp är verkligen en fantastisk dröm som nästan är för bra för att vara sann!

Vad gillar du själv bäst med Lundby Creative?
– Jag är väldigt nöjd med att man så lätt kan ändra om i huset, att barnen själva får vara med och välja vilka väggar man vill ha, att kunna flytta runt de olika klistermärkena, det gör huset levande. Sedan tycker jag att det är himla snyggt också, det får gärna stå framme och inbjuda till lek. Jag ser även fram emot alla roliga tillbehör som kommer komma till huset!

Kreativa Karin – skaparen av Lundby Creative

Byt väggar och skapa ett nytt hus!

Hur vill du ha ditt hus idag?
Med våra temaväggar kan du göra om ditt hus lätt som en plätt! Köp till ett set med nya bakväggar till ditt Creative dockskåp så kan du till exempel göra om huset till en stor affär! På övervåningen får du en fruktbutik och lek härlig leksaksaffär. På bottenplanet ryms både glassbar och veterinärklinik eller en godisaffär och djurbutik om du vänder på väggarna. Med flyttbara stickers kan du sedan dekorera hela huset!

Nu blir det fest
Med väggarna med partytema blir det genast fest i hela huset. På övervåningen får du ett discorum och ett paketrum. På nedervånginen är det pyntat med girlanger och den stora härliga tårtan är på plats. Dekorera med flyttbara stickers så blir det fest i varje vrå!

Byt väggar och skapa ett nytt hus!