Välj kategori
Fixa själv

Soliga pastellfärger

JUST NU ÄR DET POPULÄRT MED PASTELLFÄRGER I INREDNING – ÄVEN FÖR VUXNA. ROSA OCH GULT ÄR FINT TILLSAMMANS. SÅ HÄR KAN DU MÖBLERA I DITT DOCKSKÅP, SÅ ATT DE FÅR ETT HEM SOM KLIPPT UR EN TIDNING!

I tidningar om möbler och inredning just nu visas mycket möbler och väggar i rosa, grönt och gult. Det är roligt, soligt och glatt, och något som du kan göra åt dina dockor också.

Här visar vi hur du kombinerar dina väggar och möbler för att skapa ett soligt gult och rosa dockskåp.

I både Stockholmshuset och Smålandshuset finns det fina rosa och gula väggar att inreda kring. Det är roligt att försöka blanda så mycket som möjligt, så att en rosa vägg får mycket gröna och gula möbler, medan en gul vägg blir fin med mycket rosa och grönt. Och glöm inte vitt! Vitt är alltid fint att blanda in. Det gör att det blir väldigt ljust och fint.

Om du vill måla om dina egna möbler behöver du gå till en hobbyaffär och köpa en färg som går att använda på plast eller trä. Hobbyfärg är enklast att få snyggt. Men ha alltid en vuxen med dig när du målar om dina möbler och tänkt på att det tar lite tid att måla möblerna. Ibland kan du behöva måla både två och tre tunna lager med färg för att det ska se riktigt bra ut.

Kategorier Inomhus