NYTT FRÅN LUNDBY!

Lundby rivstartar hösten med ett helt nytt dockskåp klätt i vackra tapeter från sandberg wallpaper! Vår nya version av småland kommer dessutom med en härligt öppen planlösning och möjlighet till fjärrstyrt ljus. 

– Till det nya skåpet kan man skaffa en fjärrkontroll, vilket gör att man kan tända och släcka i varje rum för sig, berättar produktchef Mikael Gustavsson.

– Det tillför ännu mer lek och det känns fantastiskt att vi kan vidareutveckla Lundbys berömda dockskåpsbelysning så här.

Se Lundbys nya hus med fjärrkontroll här!  

Smaland_house_2015_remote_control_lores

 

Det nya skåpet är ljust och romantiskt, och samtidigt lekfullt. Tapeterna från Sandberg Wallpaper har valts ut med omsorg:

– Leken är viktigast för oss, det ska vara glada färger och roliga mönster, berättar Linda Lindestam, produktchef på Micki Leksaker.

– Samtidigt vet vi att det är viktigt att vi fortsätter uppdatera husets utförande så det känns modernt och nytt. Det var ingen tvekan om åt vilket håll vi skulle gå, rosa är den absolut populäraste färgen. Vi är så stolta över vår nya version av Småland!

Smaland_childrens_room_13066_lores

 

En hel del möbelset har också fått ett nytt utförande, främst kök- och matplatsmöblerna. Ljuvt rosa, läckert cerise och livligt grönt får pryda de nya köksseten, samtidigt som en hel del av de befintliga seten har blivit uppdaterade.

– Till det nya huset passade vi på att ta fram nya färger och kombinationer och vi känner oss väldigt glada när vi ser det färdiga resultatet. Vi hoppas och tror att det här kommer falla alla våra Lundby-vänner i smaken, säger Linda.

 Smaland_kitchen_13143_lores

 

Största nyheten bland tillbehören är ändå Lundbys nya musikmöbel. Den är ett alldeles särskilt litet tillbehör, som verkligen hör till framtidens dockskåpsmöbler.

– Musikmöbeln är vi väldigt stolta över, den har en bluetoothfunktion och via den spelar du enkelt musik i dockskåpet via mobiltelefonen. Den är helt enkelt superfin och väldigt lekfull, säger Mikael.

Smaland_sitting_room_13151_lores

 

Produkterna finns i butik från mitten av september! Se mer av dem här!

 

Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop