Välj kategori
Fixa själv

Lundbyvinnare – Lena och Milia

LUNDBYVINNAREN LENA NOHLBERG OCH DOTTERN MILIA, SOM VANN SITT DOCKSKÅP I @BARNRUMSINSPOS INSTAGRAMTÄVLING HAR NU FÅTT SITT SKÅP OCH SKICKAT RAPPORT TILL OSS!

– Det var verkligen roligt att vinna! Ett dockskåp har stått högst upp på önskelistan för Milia sen i somras. Både hon och hennes kusiner älskar att leka med dockskåpet. Men hon är väldigt noga med att lillebror som är 1 år inte får röra det.

VILKA DOCKSKÅPSDETALJER GILLAR NI BÄST?

– Min favoritdetalj är tapeterna och golvet, det är så verkligt! Dotterns är nog de små böckerna som hon gärna sitter och låtsasläser i för dockorna.

VAD BLIR NÄSTA GREJ SOM FÅR FLYTTA IN I DOCKSKÅPET?

– Ja, det får nog bli en säng! Det ska ju bäddas med alla dockor hela tiden. Milia börjar alltid sin lek med frasen: god morgon! Men just nu sover de på en smörgås som jag gjorde i filttyg för ett tag sen,  ha ha.

 

RIMMET SOM LENA OCH MILIA VANN MED:

”Ett dockskåp till lillan skulle göra henne glad, där vi sitter på filten med varsin varm choklad. Vi hör höstregnet smattra o ser mörkret falla, plockar fram massa pyssel som räcker åt alla. Böcker o filmer o mysiga ljus, förgyller våra höstdagar medan vi hoppas på detta Lundbyhus!”

Kategorier Inomhus