Lundby stödjer SOS Barnbyar

ALLA BARN BEHÖVER VÄRME OCH TAK ÖVER HUVUDET Barnen är det viktigaste vi har. Världen behöver fler busiga, ifrågasättande och dunderstarka barn. Men för varje minut som går dör 13 barn under fem års ålder. Det är de minsta som drabbas hårdast av fattigdom, nöd- och konfliktsituationer.

Runt om i världen finns 150 miljoner barn som förlorat en eller båda sina föräldrar. Genom ett samarbete med SOS Barnbyar vill vi på Lundby dockskåp bidra till en bättre framtid för utsatta barn. För varje sålt dockskåp skänker därför Micki Leksaker 25 kronor till SOS Barnbyar. Pengarna går till arbetet med att renovera en barnby i västafrikanska Benin. Projektet pågår under hela 2015 och hela 2016.

SOS Barnbyar finns i 134 länder och landområden. De bygger och driver barnbyar, skolor, yrkesskolor, sociala center, medicinkliniker och familjestärkande program världen över. Barn som förlorat allt kan med hjälp av SOS Barnbyar få en familj, trygghet och kärlek.

I över 70 år har vi sett hur våra produkter stimulerat barns lust att leka och lära. Tack vare SOS Barnbyar kan vi göra samma sak, och mycket mer, för fler barn.

Aktuellt insamlat belopp: 208 625 kr

Läs mer om SOS Barnbyars arbete för utsatta barn i världen här. 

Micki & Friends

Köp alla våra produkter i vår webbshop!

Webbshop