Välj kategori
Fixa själv

Barnrumsinspo väljer Lundby Favorit

FÖR BARA ETT DRYGT ÅR SEDAN STARTADE HANNA MELLDÉN-SANDMARK INSTAGRAMKONTOT @BARNRUMSINSPO! IDAG HAR KONTOT REDAN DRYGT 26000 FÖLJARE OCH FLER BLIR DE FÖR VAR DAG SOM GÅR!  

– HEJ HANNA! DU ÄR JU VÄRSTA BARNINREDNINGSGURUN! HUR STARTADE DITT INTRESSE FÖR BARNRUMSINREDNING?

Mitt intresse för inredning har funnits länge. För två år sedan fick jag barn och vi köpte hus. Vårt lilla näste var äntligen klart och jag blev som en liten flicka i en godisbutik. Våra två söner skulle då får var sitt rum och det var då intresset för just barnrum startade. Jag gillar att fantasin bara kan springa iväg i barnrum. För barns fantasi sätter inte gränser =)

 

– HEMMA HOS DIG FINNS DET UNDERBARA LUNDBY STOCKHOLM, VILKET RUM TYCKER DU ÄR ROLIGAST ATT INREDA?

Jag har tillsammans med mina prinsar renoverat detta och piffat lite. Då dockhuset är väldans poppis här hemma är det svårt att säga vilket rum som är mest poppis men tror nog att poolen är mest populär.

 

– VILKA ÄR DINA FAVORITPRODUKTER I DOCKSKÅPET?

Min favoritprodukt är lamporna. Ger den där lilla extra mysfaktorn i huset precis som jag/vi vill ha det.

 

– BESKRIV DRÖMRUMMET! HUR SKULLE DET SE UT OCH VAD SKULLE FINNAS I DET?

Mitt drömrum är köket, jag älskar att laga mat gärna till ett stort sällskap av vänner.  När vi renoverade huset fick jag chansen att inreda vårt kök från grunden. Det har varit som en dröm, då jag äntligen fick mitt stora kök med plats för alla vänner. Där jag kan laga mat samtidigt som jag kan underhålla våra gäster. Så man kan säga att jag redan har mitt drömrum =)

 

– VILKET ÄR DITT BÄSTA KNEP FÖR ATT GÖRA FINT I ETT RUM?

Mitt bästa knep för att göra ett fint rum är, personlighet. Jag gillar alla typer av stilar men det måste spegla en själv. Inte en trend utan bara den du är. Jag älskar att hitta rätt ljussättning i hemmet. Många tycker ljusslingor är för juletid… men jag älskar att ha det året runt. Används självklart mer under mörka perioden men fint när som =) Men mitt allra bästa knep på personligt och fint hem är självklart foton! Du kan nästan aldrig ha för mycket foton på nära och kära. Det är vackert!

 

Follow Hanna and Barnrumsinspo!

Instagram: @barnrumsinspo

Blog: barnrumsinspo.vimedbarn.se/

Kategorier Inomhus Vinter