Välj kategori
Fixa själv

Angelica stylar i rosa och guld!

"JAG VILLE GÖRA ETT RIKTIGT ROSA PRINSESSHUS MED EN MODERN TOUCH! JAG TAPETSERADE OCH MÅLADE I FLERA OLIKA ROSA NYANSER OCH ANVÄNDE INSLAGSPAPPER I GULD TILL TAKET, GOLVET I KÖKET OCH TAPETEN I DET STORA SOVRUMMET!"

– Att styla dockskåpet var som att renovera om hela sitt hem i miniformat, det var väldigt roligt, berättar Angelica som älskar att få vara kreativ. Till tidningen Mamas gala Årets mama 2014 fick Angelica Lagergren, välkänd mammabloggare, i uppdrag att göra ett Lundby Småland till sitt eget.

– Det var tur att jag hade en deadline på stylingen annars hade jag kunnat pyssla med skåpet i veckor! Jag älskade inspirationen på Lundbys hemsida om hur man gör egna tapeter och små tidningar.

Som många andra lekte Angelica med dockskåp även som liten:

– Ja, jag lekte faktiskt med just Småland från Lundby. Det stod hemma hos min pappa och i skåpet fanns en massa 70-talsmöbler. När Alice blir stor nog att förstå att allt inte ska in i munnen, ska hon självklart få leka med dockskåp hon också! säger Angelica om dottern Alice som inte ens fyllt ett år. 

– Jag tror att dockskåp är en bra leksak för att det ger utrymme för kreativitet och fantasi. Vilka leksaker som helst kan ju flytta in i skåpet och det fungerar lika bra att leka ensam som med någon eller några

 

Här hittar du Angelicas blogg! 

Kategorier Inomhus