Välkommen till dockskåpen i Lundbys drömvärld

Vi har fyra underbara dockskåp, redo att flytta in i och skapa ett hem! Alla dockskåp är i skala 1:18. Vilket hus som passar just dig vet bara du. Välj bland mängder av möbler och tillbehör och skapa din egen drömvärld.

I ditt dockskåp är det bara du som bestämmer!

Classic

Ett fantastiskt dockskåp med öppen planlösning och vackra tapeter från Sandberg Wallpaper. Du kan koppla in lampor för fin belysning och även musik i dockskåpet. Det är bara fantasin som sätter gränserna!

Creative

Ett roligt hus för fantasifull lek! I dockskåpet Creative står din egen kreativitet i centrum. Här finns gott om plats för dina egna idéer, inredning och pyssel.

Premium

Detta är vårt mest exklusiva dockskåp! Här ingår en fjärrkontroll så att du kan tända och släcka ett rum i taget. Inred med dina favoritmöbler och tillbehör och skapa din drömvärld! Huset har en öppen planlösning och är klätt i underbara tapeter från Sandberg Wallpaper.

Holiday

Dockskåpet för dig som älskar sommar och sol! Här finns en stor takterrass för härliga grillkvällar och en utdragbar låda med mosaikmönstrad pool för lata dagar i solen. Ett riktigt sommarhus! Koppla in lampor och musikmöbel för att skapa stämning i huset.